Pages Navigation Menu

Echipa

Cezar Maroti
Cezar Maroti Președinte - Asociația Umanistă Română
cezar.maroti@humanismromania.org


România are un potențial extraordinar de a evolua și de a se dezvolta sustenabil, iar noi putem învăța din experiența altor țări. De aceea, cooperarea și dialogul internațional trebuie încurajate.

Adrian Călugăru
Adrian Călugăru Vicepreședinte - Asociația Umanistă Română
adrian.calugaru@humanismromania.org | +40 723 540 589


Cred în fapte, chiar dacă uneori e nevoie de multe vorbe pentru a convinge să se ajungă la ele. Cred în puterea argumentelor, nu în intensitatea decibelilor cu care sunt expuse ideile. Cred în etica și morala în spirit umanist, nu în dogmele antice. Cred în evoluționism, nu în creaționism. Cred în judecata după fapte, nu în ”judecata de apoi”.

Florin Ioan Petric
Florin Ioan Petric Vicepreședinte - Asociația Umanistă Română
florin.ioan.petric@humanismromania.org | +40 744 359 997


Alături de Asociația Umanistă Română încă de la începuturile ei, Florin continuă să fie parte din organizație, din convingerea că oamenii au nevoie să le fie apărate valorile și drepturile fundamentale.

O lume bazată pe valori umaniste este o lume în care oamenii se respectă între ei, dar respectă și mediul în care trăiesc! Florin știe că prin răspândirea valorilor umaniste, lumea va deveni un loc mai bun.

Cristina Iacob
Cristina Iacob Coordonator Proiecte - Asociația Umanistă Română
cristina.iacob@humanismromania.org | +40 751 782 615


Cristina consideră că o viață plină este aceea în care în fiecare zi încerci să aduci o mică schimbare în bine. Lucrează de peste 6 ani în diferite ONG-uri și a învățat că lumea poate fi un loc mai bun dacă există suficienți oameni care nu rămân indiferenți.

Tudor Bercea
Tudor Bercea Graphic Designer - Asociația Umanistă Română
tudor.bercea@humanismromania.org | +40 742 237 232


Având în vedere că a fost membru în 9 ONG-uri diferite, se poate spune că Tudor este “dependent de voluntariat”. Lucrează din pasiune, iar aptitudinile sale de graphic design i-au deschis multe uși.

Trăiește ghidându-se în viață după motto-ul “Țara mea este Lumea, iar religia mea este să fac bine.”

Alexandrina Nicolescu
Alexandrina Nicolescu Public Policy Consultant - Asociația Umanistă Română
alexandrina.nicolescu@humanismromania.org | +40 727 072 438


Mulți ani voluntară în diferite organizații non-guvernamentale, Alexandrina vrea să schimbe lumea. Interesul pentru drepturile omului și dezvoltare o fac să se implice în proiecte specifice. Umanismul este o lege nescrisa, iar pregatirea in domenii conexe este numai calea catre implinirea valorilor sale.

Oana-Andreea Sava
Oana-Andreea Sava Membru Voluntar - Asociația Umanistă Română
oana.andreea.sava@humanismromania.org | +40 785 197 448


Pentru Oana valorile umaniste sunt foarte importante: rațiunea, știința, libertatea de exprimare, egalitatea de șanse etc.

Doru Iulian Stoica
Doru Iulian Stoica Membru Voluntar - Asociația Umanistă Română
doru.stoica@humanismromania.org 


Pentru Doru știința nu e doar un instrument de măsură ci și un mod de viață iar pentru a putea trăi într-o lume mai bună trebuie în primul rând înțeleasă. El consideră că o gândire critică și rațională împreună cu valorile umaniste sunt esențiale în dezvoltarea noastră personală cât și socială.