Pages Navigation Menu

Tabăra Umanistă, o oportunitate pentru tinerii din România

Humanist Camp

Asociația Umanistă Română și Asociaţia Secular-Umanistă din România organizează în perioada 9-14 august Tabăra Umanistă. Aflată la prima ediție, tabăra se adresează tinerilor cu vârste între 18-26 ani, interesați de umanism, drepturile omului, responsabilitate socială, educație și etică.

Tabăra Umanistă va include prezentări, workshopuri, dezbateri, dar și activități de recreere și socializare. Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu voluntari umaniști din România și Norvegia, dar și cu specialiști din diverse domenii, care activează în societatea civilă.

Tabăra se adresează tinerilor cu vârste între 18-26 ani și va avea loc la Vila Doi Ponei din Poiana Țapului, județul Prahova. Mulțumită unei finanțări oferite de Human-Etisk Forbund, taxa de participare este de doar 100 de lei de persoană și include cazarea și mesele zilnice.

Pentru informații suplimentare, programul complet și detalii despre înscriere accesați umanismromania.ro/tabara-umanista/

Tabăra Umanistă face parte din proiectul ”Umanism în România” (www.umanismromania.ro), implementat de Asociația Umanistă Română și Asociația Secular-Umanistă din România, cu sprijinul Human-Etisk Forbund, din Norvegia.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.