Pages Navigation Menu

Asociația Umanistă Română recrutează voluntari

Comunicat de presă
3 decembrie 2015

Organizația non-profit „Asociația Umanistă Română”, înființată în anul 2008 și având sediul în București, demarează campania de recrutare de voluntari. Poți aplica până la data de 15 decembrie 2015, orele 23:59, prin intermediul unui formular aflat pe site-ul organizației: http://humanismromania.org/recrutare/

Susținem promovarea științei, culturii, drepturilor ființei umane, valorilor umaniste și a celor democratice, într-o societate deschisă. Asociația este membră a European Humanist Federation (Federația Umanistă Europeană) și a International Humanist and Ethical Union (Uniunea Etică și Umanistă Internațională).

Vă întrebați care sunt valorile și principiile ce stau la baza activităților noastre? Umanismul reprezintă poziţia filosofică prin care omul şi valorile umane sunt plasate mai presus de orice, orientându-se în special asupra omului ca individ. Omul constituie astfel valoarea supremă şi este un scop în sine, nu un mijloc. Încercăm să combatem discriminarea, nerespectarea drepturilor individuale, politicile publice insuficient îndreptate spre cetățeni și practicile incompatibile cu democrația.

Alături de noi, vei putea să te implici în activități cu impact direct în comunitate alături de oameni dedicați, să lupți pentru o societate tolerantă și pentru decizii politice transparente, să îți îmbunătățești competențele în domeniul drepturilor omului și democrației, spiritul de echipă pentru o viitoare carieră, însă și acele abilități personale care țin de interacțiunea cu categorii sociale eterogene.

Numai împreună putem face o diferență! #credînoameni

Website: http://humanismromania.org/

Facebook: https://www.facebook.com/Humanism.Romania/

Twitter: https://twitter.com/RomaniaHumanism

Mai multe informaţii:

Cristina Iacob, coordonator Asociaţia Umanistă Română

Tel. 0751782615, email: cristina.iacob@humanismromania.org

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.